Tárkonyos gombás tejszínes csirkemell, szarvacska tésztával
1 csirkemell
2 dl főzőtejszín
1 fej vöröshagyma
1-2 evőkanál tejföl
só, bors, pirospaprika, tárkony
ízlés szerint gomba
elkészítési idő kb.: 1 óra
A hagymát felaprítjuk és 1 ek zsíron üvegesre pirítjuk. Megfűszerezzük, rádobjuk a felkockázott csirkemellet és puhára főzzük. Főzés közben 3x felöntjük fél-1 dl vízzel.
A gombát felszeleteljük sós, borsos vízben felfőzzük és hozzáadjuk a húshoz, akkor amikor már majdnem kész.
Hozzáadjuk a tejfölt és a tejszínt majd felfőzzük.sűrűn kevergetjük, mert odakozmál elég gyorsan.
A tésztát sós vízben kifőzzük és már kész is.
Tárkonyos gombás tejszínes csirkemell, szarvacska tésztával
2012.01.04. 22:19 bszilvi2011
Szólj hozzá!
Címkék: gombás csirkemell tejszínes tárkonyos
A bejegyzés trackback címe:
https://mymaskonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr453520394
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
