1 fagyasztott gesztenye
2 csomag Albert-keksz
2 csomag csoki puding ( az étcsokissal a legjobb)
5-6 dl tej
20 dkg vaj
4-5 evőkanál porcukor
2-3 evőkanál kristálycukor
kókuszreszelék
A gesztenyét kiengedjük.
A 2 csomag csokipudingot megfőzzük sűrűre a tejjel és a kristálycukorral, majd hagyjuk kihűlni.
A vajat és a gesztenyét összekeverjük, hozzáadjuk a porcukrot és a kihűlt pudingot. Fogunk egy kekszet kenünk rá ebből az izéből, és nyomunk rá még egy kekszet óvatosan. Majd fogunk még egy kekszet teszünk rá a krémből és hozzányomjuk az előzőhöz. ÉS így tovább amíg a keksz és a krém is elfogy. Nem szabad spórolni a krémmel mert akkor nem puhul meg a keksz. És a végén a maradék krémmel kívülről meg kell kenni a rudakat, majd megforgatni kókuszreszelékben. 1 napig hűtőbe tesszük és utána felszeleteljük, de fontos, hogy nem merőlegesen, hanem srégen és akkor csíkos lesz.
Ízlés szerint tehetünk bele rumot, vagy kávét vagy mindkettőt, nekem most nem volt benne.